Kensington Flerfärgad 200×290 cm – Viskosmatta

7099 kr7499 kr

Erbjudande: 10% på den här varan

med kod: EXTRA10

Kensington är namnet på den här magnifika viskosmattan som kommer att förgylla ditt hem. Med en kombination av viskos och polyester erbjuder den enastående mjukhet och hållbarhet. Dess generösa storlek på 200 x 290 cm gör den till en perfekt passform för att fylla ditt rum med elegans och stil.

Med luggens höjd på 6 mm ger Kensington en behaglig känsla under dina fötter och skapar en lyxig atmosfär i ditt hem. Dess vävda struktur och noggrant utformade detaljer visar på högkvalitativt hantverk och design.

Oavsett om du placerar den i vardagsrummet, sovrummet eller matsalen kommer Kensington att bli en imponerande och iögonfallande funktion i ditt hem. Dess visuella attraktion och subtila glans kommer att locka uppmärksamhet och sätta tonen för en sofistikerad inredning.

Kensington är inte bara en vacker matta, den är också praktisk. Den är enkel att rengöra med en dammsugare och behåller sin ursprungliga skönhet under lång tid. Så, slappna av och njut av den underbara känslan av Kensington under dina fötter, med vetskapen om att du har investerat i en produkt av hög kvalitet.

Förvandla ditt hem till en oas av lyx och komfort med Kensington. Låt dess skönhet och elegans bli en stolt del av din inredning och skapa en atmosfär som imponerar på alla som kliver in i rummet.

Beräknad leverans: 3-4 veckor

Artikelnummer: NM-754

VISKOS / POLYESTER
Storlek: 200 x 290 cm
Luggens höjd: 6 mm

Har du funderingar?

Hittar du inte storleken du är ute efter? Gillar du mönstret, men hittar inte färgen du söker? Eller har du någon annan fråga?

Ring oss på 033-785 24 70 eller skriv till oss på kundsupport@nordiskamattor.se

En av våra professionella medarbetare hjälper dig snart på bästa sätt!

    Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    12:00-17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt
Gratis frakt Fraktfri leverans via DHL - postombud eller hemleverans
365 dagars öppet köp på alla mattor!
Öppet köp 365 dagars öppet köp - testa i lugn & ro
Prisgaranti på alla mattor!
Prisgaranti Bäst pris på hela marknaden
Betala din matta i lugn och ro med Klarna
Betala med Klarna Välj faktura efter leverans, delbetalning, eller direktbetalning