Jajru 300×200 cm – Ullmatta

6899 kr

Erbjudande: 10% på den här varan

med kod: EXTRA10

En mattdröm för alla inredningsgurus! Den här exklusivt tjocka ullmattan i ett vackert färgskiftande mönster med krämig beige nyans är både modern och pampig. Mattserien Jajru erbjuder dig handvävda ullmattor med en teknik som ger mattan en härlig knut-textur med stor komfort att gå på.

Tillverkad av 70 % ull och 30 % viskos. Materialet känns både lyxigt och medför flera attraktiva egenskaper – robust, slitstarkt och praktiskt! Placera i till soffgruppen eller i sovrummet och njut av en hemtrevlig och ombonad atmosfä

Beräknad leverans: 1-2 veckor

Artikelnummer: 18037-330

 

Huvudfärg Beige
Material mattlugg Viskos, Ull
Material undersida (mattor/textil) Viskos, Ull
Huvudmaterial Ull
Total längd 300
Total bredd 200
Total tjocklek 2
Produktens form Rektangel
ULL

När de utsätts för direkt solljus kan ullmattor bli missfärgade eller blekna. Därför är det viktigt att rotera mattan regelbundet för att hålla en jämn färg. Dra inga lösa ändar från mattan, klipp med sax istället.

Ull är ett naturmaterial som är både slitstarkt och smutsavvisande. Under de första veckorna ger mattan oftast ifrån sig överflödiga ullfibrer, vilket är helt normalt. För att förhindra att smuts lägger sig i mattan och skadar den bör en ullmatta dammsugas regelbundet, gärna en gång i veckan. Dammsug försiktigt och använd ett platt munstycke. Ett mattunderlag håller den på plats och skyddar den mot slitage.

Ta bort fläckar omedelbart. Gnugga inte, försök istället suga upp försiktigt med en trasa. Om fläcken redan har lagt sig, använd en trasa och varmt vatten med ett milt rengöringsmedel. Försök att försiktigt arbeta från ytterkanterna och mot mitten av fläcken. Professionell rengöring rekommenderas för bästa resultat. Ullmattor ska inte kemtvättas.

Har du funderingar?

Hittar du inte storleken du är ute efter? Gillar du mönstret, men hittar inte färgen du söker? Eller har du någon annan fråga?

Ring oss på 033-785 24 70 eller skriv till oss på kundsupport@nordiskamattor.se

En av våra professionella medarbetare hjälper dig snart på bästa sätt!

    Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    12:00-17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt
Gratis frakt Fraktfri leverans via DHL - postombud eller hemleverans
365 dagars öppet köp på alla mattor!
Öppet köp 365 dagars öppet köp - testa i lugn & ro
Prisgaranti på alla mattor!
Prisgaranti Bäst pris på hela marknaden
Betala din matta i lugn och ro med Klarna
Betala med Klarna Välj faktura efter leverans, delbetalning, eller direktbetalning

Matchande produkter och tillbehör